Om mig

Jag är en svensk/amerikansk tjej från vackra dalarna som älskar äventyr, att resa, att ta mig ann galna utmaningar och testa olika typer av äventyrssporter. Jag tror starkt på att livet är till för att upplevas och har bott och arbetat i 7 olika länder under ca 7år. Nyligen utbildade jag mig till fjälledare och kort efter det så deltog jag i Robinson 2015 och i den internationella tävlingen Spartan X 2016.

Idag är jag entreprenör och jobbar med reklam och media, med uppdrag och projekt. Ibland arbetar jag även i en gruva som äventyrsguide och ibland är jag modell. Nästa mål är att bli brandman eller polis. Varför välja när det finns så mycket att uppleva och kul att göra? ? Man kan säga att mitt liv är fyllt av kontraster, precis som jag vill ha det.

Hos Carolin finner jag lugnet i mitt annars lite hektiska liv, känner tillit och får alltid ett genuint och varmt bemötande. På min blogg och genom andra sociala medier kan du läsa om mina besök på salongen, höra vad jag tycker och tänker om bland annat Hairtalk, klippning, färgning, styling och resultat.

Senaste nytt

Senaste nytt från Isikost