Längtar du efter ett långt fint hår ? Jag tänkte tipsa om hur du går till väga för att få ett långt och friskt hår.

Börja med att använda Caviar schampo, det är ett stärkande schampo som är rik på proteiner, och som ger effektivt liv till torrt och skadat hår, det är bra om man schamponerar 2 ggr.

Sedan gör man en Caviar treat masque, det är en intensiv kurbehandling som vårdar och stärker, eliminerar frizz och gör håret mjukt och lätthanterligt.

Bra att använda balsam efter masken.

Efter duschen är det alltid bra att använda produkter, som caviar 3 in 1 Sealing serum, det är en trippelverkande koncentrat som omedelbart 1)reparerar 2)skyddar och 3) förseglar skadat hår och kluvna toppar i ett steg.

Det är även bra att också använda Caviar Leave in heat spray protection spray, det är ett lätt vitaminbirikat spray som reparerar och förhindrar värme och stylingskador på håret.

Det är super bra om du använder en wet-brush när du ska borsta ut det blöta håret, de sliter inte på håret som en vanlig borste gör.

sen är det bra om du använder en turban, då en vanlig handduk sliter på håret när du torkar det.

När du fönar håret är det bra om du först fingerfönar/använder wet brushen, och när det nästan är torrt, använder du en svinborste, den sliter inte på håret, den reder ut håret och ger glans

det ska gå mellan 7-10 veckor emellan frisörbesöken.

IMG_0771 IMG_0773 IMG_0772