Idag har vi haft färgkurs med Revlon. Vi började med lite färglära och teori. Därefter delade vi upp oss på tre modeller.

 

Första modellen var naturligt mörkblond i botten och ljusblond i längderna. Vi valde att ljusa upp botten med en ljusare färgning för att få en naturlig ljusblond botten med kall ton. Och i längderna la vi en kall nyansering för att fräscha upp färgen och få lite glans.

 

Modell nummer två hade en ganska lång naturlig mörk utväxt och lite ljusare längder. Vi tyckte att hon var fin i det och valde därför bara att flytta upp hennes utväxt med lite balayage teknik. Även här la vi en nyansering för att fräscha upp längderna och få en finare nyans och glans.

 

Sista modellen var naturligt blond. Lite mörkare botten och lite ljusare i längderna från tidigare blekta slingor. Här valde vi att gå lite crazy och göra en rosa/korall färg. Vi började med att bleka upp håret lite i schamponeringen för att kunna få en klarare färg. Desto ljusare utgångsläge = desto klarare färg. Sedan har vi använt oss av att göra 2 olika färgbad med rosa och koppriga nyanser, och sedan lade vi en färgbomb på slutet för att verkligen pigmentera in håret.

Det var en super givande inspirerande och härlig dag med Therese!

Tusen tack till modellerna som kunde avsätta sin tid för att komma till studion och vara modeller..mer bilder på före å efter hittar ni på våra sociala kanaler.. instagram/snapchat @studiobycarolin

Ha en härlig helg 🙂 / Studiobycarolin crew

1

5