Hej! Hoppas eran jul var härlig med nära och kära!

Jag tycker det är så kul att det är så många som vill boka mig för en Hairtalk behandling. Till våren är det optimalt att sätta i några paket för att skydda håret men också för att få sin dröm blonda nyans på en behandling!

Ljusare svall när våren kommer är så fint, men också trenden med det super långa längden ! Se bara på Kardashian syskonen.

40cm är den vanligaste längden sååå snygg – steget efter är 55cm!

Tänkte jag skulle visa er resultatet på 40 & 55cm Hairtalk Extensions!

Här har vi en ny färg utan extensions,kunden hade 40cm innan som vi bytte till 55cm.


Här är resultatet på 4paket 55cm färg 613 använt mig av color plus för att få en isigare nyans! Pluss 4slingor turkos i fun color håret.Sååå snyggt 🙂 jag smäller av varje gång jag gör en Hairtalk behandling spelar ingen roll vilken av längderna ! Allt smälter in så fint!

En annan kund till mig med 55cm 4paket 613 här gjorde jag en softare color plus nyansering.

Som sagt springer tiden iväg och jag har i Mars månad jobbat med Hairtalk Extensions i  3 år!!

Så stolt och ärad att vi blev utvalda av Hairtalk Louise som första salongen i Borlänge att få ta in den bästa och skonsammaste extensions metoden, det är också viktigt att nämna att allt hår är fairtrade märkt & ett äkta Remy hår!

Två Advance utbildningar har jag varit på & fått diplom – kan tituelera mig som Advance Hairtalk stylist men kommer naturligtvis gå på fler advancekurser för att hålla mig uppdaterad inom det senaste! Så jag kan leverera det bästa till er fina kunder!
40cm 4paket 613 +25  & color plus 


4paket 613 & color plus 

Sist men inte minst så måste jag visa dagens makeover 25cm 4paket färg 7+8 resultatet blir naturligt det gillar vi.

Följ oss på snap & instagram där postar vi före o efter bilder o lite videos! 

@studiobycarolin 

Jag önskar er en kanon fin kväll ! Så ses vi på studion!

(För tidsbokning kika på bokadirekt.se)

Xo / Lisa