Hej!
Jag söker nu personal till min skönhetsstudio i Centrala Borlänge.
Studion har idag 3 anställda och ett hyrbolag, på två plan, allt i en lyxig hemtrevlig och modern miljö, vi har ett gott rykte och en starkt växande kundkrets.
Just därför behöver vi och vill vi hitta fler personer att dela med oss till. Vi söker speciella talanger, drivna människor som gillar utveckling och vill ha förmånen att arbeta i en redan väl fungerande miljö. Där det finns möjlighet att utvecklas och ta massvis med egna initiativ.
Vi kräver att du ska vara certifierad inom de områden du tar emot kunder. Vi kommer att ha både intervju samt göra ett fysiskt prov allt för att vi söker rätt person med spetskometens samt en lagspelare för att förhöja tillvaron på studion.

Tjänstgöring : Frisör/stylist,
Vilka behandlingar vi idag erbjuder och har en stadig kundkrets inom : Klippning, Färgning, Brynstyling, Makeup, Hårförlängning Hairtalk, Brudklädsel, Skäggklippning, Nagelförlängning, Spraytan, Fransförlängning
Det finns 3 olika möjligheter att jobba hos mig, skicka in ditt CV och sök din plats hos oss, för mer info och om du är nyfiken att veta mer maila mig tekniker.carolin@gmail.com
Anställning
Hyrstol
Konsult