Hej alla fina! Vi är nu under utbildning inom spraytan och kommer väldigt snart att certifiera oss. Innan vi är helt färdiga så kommer vi att kunna ta emot er kunder och ge er 20% rabatt första gången.

För er som inte vet så är Spraytan en sol-dusch vi sprayar på kroppen med en maskin. Själva produkten är en vätska av sockerämnen som reagerar med huden och bildar en ”solbränna” i det översta hudlagret, därför är det viktigt att du vid applicering kommer med skrubbad hud så att det inte ligger några döda hudceller som sedan flagnar bort och kan ge ett fläckigt resultat, och du ska inte ha smörjt in dig eller använt deodorant, parfym eller smink när du kommer till din tid.

Vi har varit så smarta så vi erbjuder en serie med 3 produkter som du kan använda före, under och efter din SprayTan för hemmabruk. Detta kommer göra att din solbränna håller mycket bättre när du använder anpassande produkter.

14010074_10153732723451717_487610949_n

15355774-8okkJ

Exfoliate är en skrubb du använder dagen innan för att få bort döda hudceller en fräsch grund. Pris: 169:-

BodyWash är en duschkräm som är varsam mot din hud och tar hand om brännan tills din nästa behandling. Pris: 109:-

Extend är en lotion som du använder varje dag och efter varje dusch för att återfukta din hud och solbrännan, färgen förlängs av denna produkt den innehåller färgpigment som en mild brun utan sol. Pris: 169:-

 

Om intresset finns så kommer vi även kunna ta in en brun utan sol med samma kvalité som alla andra produkterna, med samma fina gyllene naturliga ton.

För mer tips för en bättre hållbarhet är du välkommen in till oss så får du med dig skötselråd.

Så nu är du, ung som gammal, kille som tjej hjärtligt välkommen att bli brun hos oss. Speciellt passande nu i sommar när solen inte varit att lita på, detta är den perfekta lösningen för en snygg naturlig bränna.

För att boka din tid prova våran nya bokningssida,  Andrea och Carolin hoppas ni kommer att älska att vara solbränd lika mycket som vi gör.